reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí flat iron steak s houbovým ragú

Suroviny

  • loupaná plec 1 kg
  • hlíva ústřičná 500 g
  • smetana 500 ml
  • máslo 100 g
  • cibule nebo šalotka 2
  • svazek bylinek
  • česnek 3 stroužky
  • máslo 150 g
  • toastový chléb 10 plátků
  • olivový olej 100 ml
  • citron 1
  • sůl, pepř

Maso podélně rozpůlíme, vyřízneme šlachu, nakrájíme na válečky, osolíme, opepříme a zprudka z obou stran opečeme, poté necháme odpočinout na teple.
Šalotku a česnek zpěníme na másle, přidáme natrhanou hlívu, opečeme, osolíme, přidáme citronovou šťávu, smetanu a necháme zredukovat.
Maso nakrájíme přes vlákna na plátky a podáváme na plátcích opečeného pečiva přelité omáčkou.

Zdroj: Hovězí flat iron steak s houbovým ragú; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/hovezi-flat-iron-steak-s-houbovym-ragu [On-line 08.04.2017]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.