reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou

Suroviny

  • brambory 1 kg
  • hovězí líčka 1 kg
  • slanina 20 dkg
  • kořenová zelenina (mrkev, petržel, celer, cibule)
  • listový špenát 100 g
  • žampiony 20 dkg
  • rajský protlak 2 lžíce
  • červené víno 2 dcl
  • sádlo 1 lžíce
  • hovězí vývar 1 l

Líčka si očistíme a přes noc naložíme (sůl, pepř, olej), nastrouhanou kořenovou zeleninu a žampiony opečeme na sádle, líčka orestujeme, poté přidáme rajský protlak, orestujeme, přidáme červené víno,hovězí vývar,koření, dusíme doměkka. Až je maso měkké, vytáhneme ho aomáčku rozmixujeme. Uvaříme brambory, orestujemeslaninu,přidáme špenát,poté smícháme s bramborami,rozšťoucháme a dochutíme.

Zdroj: Hovězí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou ; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-licka-na-cervenem-vine-s-korenovou-zeleninou  [On-line 18.03.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.