reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

HOVĚZÍ OHÁŇKA S PAŽITKOVOU OMÁČKOU

Suroviny:

  • hovězí oháňka
  • morková kost
  • mrkev, celer, petržel
  • nové koření, celý pepř, bobkový list
  • česnek
  • cibule
  • kapari malé a velké
  • dijonská hořčice
  • máslo
  • pažitka, petržel
  • sůl, pepř
  • smetana 33%
  • cukr

V hrnci vaříme naporcovanou oháňku, morkovou kost, cibuli, kořenovou zeleninu, česnek, koření. Osolíme, přidáme petrželku. Necháme 2 hodiny táhnout.
Na másle orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme dijonskou hořčici, trochu hladké mouky, pokrájený česnek. Zalijeme vývarem z oháňky, zjemníme smetanou a dochutíme cukrem.
Ozdobíme pažitkou a kapari.

Zdroj: HOVĚZÍ OHÁŇKA S PAŽITKOVOU OMÁČKOU; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 03.11.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.