reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí péro na česneku se špenátem a bramborové šišky

  • ¾ hovězího péra nebo roštěná
  • ½ paličky česneku
  • sůl
  • 1/8 másla

Maso potřeme česnekem a zprudka zatáhneme na oleji, aby zůstalo šťavnaté. Potom osolíme a pečeme přiklopené na rozehřátém másle dvě hodiny. Podle potřeby podléváme horkou vodou. Sos nesmí být moc vodnatý.

Špenát

  • 2 balíčky SEKANÉHO špenátu

Zesklovatíme ½ cibule, přidáme špenát. Když se povaří, zahustíme vejci, aby ve špenátu nebyla voda, a dochutíme solí a pepřem.

Podáváme s bramborovými šiškami.

Zdroj. Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-pero-na-cesneku

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.