Ingredience
- 1 hovězí květová špička
- 200 g karotky
- ½ celeru
- 2 petržele
- 2 cibule
- 100 g pórku
- Morková kost
- Pepř
- Sůl
- Bobkový list
V osolené vodě uvaříme maso, nakrájený pórek, mrkev, petržel, rozkrojenou cibuli ve slupce, morkovou kost, bobkový list, celý pepř. Až bude zelenina měkká, vyndáme ji a nakrájíme. Také počkáme, až změkne maso. Nakrájíme ho na plátky a dáme do hluboké mísy. Nakonec vše zalijeme proceděnou polévkou.
Zdroj: Hovězí Tafelspitz; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2417-hovezi-tafelspitz/ [On-line 28.02.2014]
Poslední tip, trik či komentář