reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí Tafelspitz

Ingredience

  • 1 hovězí květová špička
  • 200 g karotky
  • ½ celeru
  • 2 petržele
  • 2 cibule
  • 100 g pórku
  • Morková kost
  • Pepř
  • Sůl
  • Bobkový list

V osolené vodě uvaříme maso, nakrájený pórek, mrkev, petržel, rozkrojenou cibuli ve slupce, morkovou kost, bobkový list, celý pepř. Až bude zelenina měkká, vyndáme ji a nakrájíme. Také počkáme, až změkne maso. Nakrájíme ho na plátky a dáme do hluboké mísy. Nakonec vše zalijeme proceděnou polévkou.

Zdroj: Hovězí Tafelspitz; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2417-hovezi-tafelspitz/ [On-line 28.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.