reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí tartar s omáčkou s kapary

na hovězí tartar:

  • hovězí svíčková
    panenský olivový olej
    jarní cibulka
    bazalka
    limetka
    sůl
    pepř

na omáčku s kapary:

  • 50 g kaparů
    200 ml majonézy
    100 ml kysané smetany
    1 lžička plnotučné hořčice
    1 lžíce sardelové pasty
    citron
    chilli
    sůl
    pepř

Maso najemno nameleme, osolíme, opepříme, zalijeme olivovým olejem a důkladně promícháme. Přidáme nakrájenou jarní cibulku, nasekanou bazalku, podle chuti šťávu z limety a necháme aspoň 10 minut odležet v chladničce. Podáváme s bílými toasty a omáčkou s kapary, kterou připravíme následovně:
Kapary najemno nasekáme a smícháme s majonézou, zakysanou smetanou, trochou hořčice a sardelové pasty. Dochutíme citronovou šťávou, chilli, solí a pepřem, uložíme do chladu.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/349-hovezi-tartar-s-omackou-s-kapary/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.