reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí tatar s kapary a bylinkovým salátem

Na 4 porce budeme potřebovat:

  • 400 g hovězí svíčkové vcelku,
  • 2 ks šalotky,
  • 1/2 svazku pažitky,
  • 2 lžíce kapary,
  • sůl, pepř,
  • 1 lžičku dijonské hořčice,
  • pár kapek tabasca,
  • 1 lžíci olivového oleje,
  • 4 křepelčí vajíčka,
  • směs listových salátů,
  • 4 plátky toastu

Svíčkovou rozdělíme na části a očistíme od blanek. Maso nakrájíme na velmi drobné kostičky a přendáme do mísy. Pažitku posekáme a přidáme k masu. Šalotku a kapary nakrájíme nadrobno a také přidáme do mísy. Dochutíme solí, pepřem, hořčicí, tabaskem a olivovým olejem. Pořádně promícháme.

Na talíř dáme porci tataráku a do jeho středu vyklepneme žloutek z křepelčího vajíčka. Dozdobíme salátem a přiložíme toast.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/hovezi-tatar-s-kapary-a-bylinkovym-salatem-15-10-2009.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.