reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

HRÁŠKOVÉ RISOTTO

Suroviny:

  • kulatozrná rýže
  • mražený hrášek
  • 1 dcl suchého bílého vína
  • vývar
  • 1 šalotka
  • máslo
  • parmezán
  • olivový olej
  • rozmarýn
  • pepř
  • sůl

V hluboké pánvi rozehřejte olivový olej a orestujte na něm nadrobno nakrájenou šalotku. Pak přisypte rýži a promíchejte. Po chvíli přilijte víno a nechte odpařit. Opepřete a osolte a přidejte rozmarýn. Zalijte vývarem tak, aby byla rýže ponořená. Vývar nechte opět odpařit a postupně dolívejte, dokud rýže nebude měkká. Pak přisypte hrášek, máslo, pánev odstavte a promíchejte. Na závěr přisypte parmezán a nechte rozpustit. Nandejte na talíř, přidejte kapku olivového oleje a ozdobte ještě pár hoblinami parmezánu.

Zdroj: HRÁŠKOVÉ RISOTTO; Teď vaří  šéf! III – TV Prima http://www.iprima.cz/ted-vari-sef-iii-recepty-na-zimni-menu-z-11-dilu [On-line 07.12.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.