reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hráškový krém

Ingredience

  • mražený hrášek 800 g
  • zeleninový vývar 1 l
  • cibule 1 kus
  • sůl a pepř 1 špetka
  • smetana 200 ml
  • pancetta 7 plátků
  • krutony 1 dávka
  • máslo 2 lžíce

Do hrnce dáme roztopit máslo, přidáme najemno nakrájenou cibuli, kterou necháme zpěnit a přilijeme půl litru vývaru. Po provaření přidáme hrášek a necháme vařit pět minut. Pár hrášků si odebereme na ozdobení polévky, zbylý hrášek rozmixujeme, přecedíme, přidáme zbytek vývaru, zjemníme smetanou a dochutíme. Na pánvičce si opečeme najemno nakrájenou pancettu. Polévku podáváme ozdobenou celým hráškem, opečenou pancettou, hotovými krutony a jen lehce na povrch přelitou smetanou.

Zdroj: Hráškový krém; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hraskovy-krem-3 [On-line 31.08.2013]

Nelze komentovat.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.