reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hráškový krém s krevetami a mátou

  • 1 větší cibule
  • listový salát
  • 500 g mraženého zeleného hrášku
  • 2 krevety na osobu
  • 250 ml smetany
  • 500 ml drůbežího vývaru

Na trošce másla orestujeme cibuli dozlatova. Vyjmeme srdce listového salátu. Nakrájíme na nudličky a orestujeme s cibulí. Přisypeme hrášek a zalijeme drůbežím vývarem. Uvaříme doměkka.

Nakonec dochutíme solí a pepřem. Vše následně tyčovým mixérem rozmixujeme. Přilijeme smetanu a povaříme cca 2 minuty. Před servírováním oloupeme krevety, které prudce osmahneme na olivovém oleji, poklademe na hustý hráškový krém a dozdobíme lístkem máty.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hraskovy-krem-s-krevetami [On-line 4.2.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.