reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hrušky v karamelu

Ingredience

  • 2 hrušky
  • 25 g másla
  • 100 g hnědého cukru
  • 200 ml smetany
  • ½ limety
  • Zmrzlina
  • Pekanové ořechy

Hrušky rozkrájíme na čtvrtky a zbavíme jádřince. V pánvi si rozehřejeme máslo a cukr, v rendlíku rozehřejeme smetanu, kterou zalijeme rozpuštěný cukr. Přidáme šťávu z limety a promícháme. Následně vložíme hrušky. Vaříme, dokud nezměknou.

Servírujeme se zmrzlinou a pekanovými ořechy nebo s krémem zabaglione.

Zdroj: Hrušky v karamelu; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2359-hrusky-v-karamelu/ [On-line 05.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.