reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hrušovanské řízky na sterilované zelenině s vařeným bramborem

  • 1 kg vepřové krkovičky
  • sůl
  • pepř
  • plnotučná hořčice na potření masa
  • strouhanka
  • 2 vejce
  • 2 lžíce sádla
  • 100 g slaniny
  • 4 lžíce kečupu
  • 1 sterilovaná zelenina
  • 2 naběračky vývaru
  • 1,5 kg brambor

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme plnotučnou hořčicí, obalíme ve strouhance, následně ve vajíčku a dáme smažit na rozpálený tuk. Opečeme dočervena.

Plátky přendáme na pekáč, přidáme nakrájenou slaninu, pokapeme kečupem, doplníme sterilovanou zeleninu, podlijeme vývarem a dáme asi na hodinu zapéct do trouby. Brambory vaříme v páře doměkka.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hrusovanske-rizky [On-line 24.2.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.