reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Husí kaldoun paní Kateřiny

  • játra, žaludek
  • srdce, křídla
  • maso z prsou
  • biskup
  • cibule, mrkev
  • petržel, česnek
  • nové koření
  • celý pepř
  • kmín
  • sůl

Do hrnce se studenou vodou dáme husí drůbky, křídla, biskupa, kůži z krku a kousek masa z prsou. Přidáme cibuli, mrkev, petržel a česnek. Ochutíme novým kořením, pepřem, kmínem a solí. Necháme pozvolna vařit 2 až 3 hodiny.

Mezitím si připravíme magronky, játrové knedlíčky a máslovou jíšku. Z vývaru vyndáme maso a zeleninu, přidáme magronky s knedlíčky a zahustíme jíškou. Necháme asi 10 minut povařit a podáváme.

Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/husi-kaldoun-pani-kateriny.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.