reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Involtini di pesce spada

Rolovaný mečoun

(4 porce)

  • 1 kg mečouna
    3 ančovičky
    2 lžíce rozinek
    2 lžíce piniových oříšků
    250 g strouhanky
    80 g parmazánu
    1 cibulka
    2 stroužky česneku
    1 dl bílého vína
    petrželka
    bobkový list
    olej extra virgin
    sůl

Rybu nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek nakrájíme na jemno. Vhodíme je do rozpáleného oleje na pánvi. Do základu přidáme ančovičky, poté piniové oříšky, rozinky, strouhanku a nakonec sýr. Do zlatavé směsi nakonec přisypeme bylinky a vše osolíme.
Naklepeme plátky ryby, pokryjeme směsí, zakapeme olivovým olejem a zavineme. Závitky propíchneme špejlí, aby se nerozbalily a restujeme na oleji, do něhož přidáme bobkový list. Hotové servírujeme.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Involtini-di-pesce-spada/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.