reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Italská Bruschetta

Ingredience

  • keříková rajčata 1 kg
  • čerstvá bazalka 1 hrst
  • česnek 2 stroužky
  • malé bagetky 5 kusů
  • olivový olej 1 dávka
  • strouhaný parmezán 50 g
  • sůl a pepř 1 dávka

Nejdříve rajčata oloupeme. Slupku nařízneme do kříže a v misce je přelijeme převařenou vodou. Oloupená rajčata rozpůlíme, lžící vydlabeme a nakrájíme na kostičky. Směs zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme, posypeme nasekanou čerstvou bazalkou. Poté přidáme trochu drceného česneku a dáme vychladit. Před podáváním rozpečeme rozkrojené bagetky, potřeme je stroužkem česneku, poklademe rajčatovou směsí a zasypeme nastrouhaným parmezánem. Můžeme ozdobit lístky čerstvé bazalky.

Zdroj: Italská Bruschetta; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/italska-bruschetta [On-line 16.10.2013]

Nelze komentovat.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.