reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Italská bruschetta

Ingredience

  • bageta 3 kusy
  • olivový olej 1 dávka
  • česnek 5 stroužků
  • rajčata 5 kusů
  • parmská šunka 10 plátků
  • bazalka 1 hrst
  • parmazán 100 g
  • sůl a pepř 1 špetka

1. Bagetu nakrájíme na plátky a lehce potřeme olivovým olejem. Dáme do rozehřáté trouby na 5–8 minut na rozpečení, aby bageta zezlátla.

2. Omytá a očištěná rajčata nakrájíme na malé kostičky a v míse smícháme s čerstvou nasekanou bazalkou, olivovým olejem, solí a pepřem. Můžeme přidat i najemno pokrájený nebo nastrouhaný česnek. Zeleninu si na rozehřáté pánvičce zlehka orestujeme.

3. Bagetu podáváme ještě teplou a rozprostřeme na ni orestovaná rajčata, obložená parmskou šunkou a posypaná strouhaným parmazánem

Zdroj: Italská bruschetta; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/italska-bruschetta-0 [On-line 26.03.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.