reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Jablkový moučník

Ingredience

  • polohrubá mouka 1 hrnek
  • hladká mouka 1 hrnek
  • cukr krupice 1 hrnek
  • vejce 4 kusy
  • olej 1 hrnek
  • granko 5 lžiček
  • kakao 1 lžička
  • jedlá soda 1 lžička
  • strouhaná jablka 400 g

krém:

  • mléko 500 ml
  • vanilkový pudink 2 kusy
  • cukr 4 lžíce
  • malé máslo 1 kus

1.Cukr rozšleháme s celými vejci a pak přidáme všechny suroviny na těsto včetně nastrouhaných jablek a smícháme vše dohromady. Dáme na plech vyloženým pečicím papírem a pečeme na 175 stupňů dozlatova. Necháme vychladnout.

2. Mezitím si uvaříme pudink na krém. Po vychladnutí vezmeme půlku kostky povoleného másla nebo jedno celé malé balení a s pudinkem vyšleháme máslový krém, který natřeme na upečený koláč.

Zdroj: Jablkový moučník; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/jablkovy-moucnik [On-line 18.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.