reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jablkový závin se zmrzlinou, šlehačkou a čokoládovou polevou

  • 200 g listového těsta
  • 5–6 jablek
  • 20 g rozinek
  • 80 g strouhanky
  • 2 g skořice
  • 1 vanilkový cukr
  • cukr krupice dle chuti
  • cukr moučka na posypání
  • vejce na potření

Listové těsto vyválíme na tenký obdélníkový plát. Těsto posypeme strouhankou, dáme na ně nakrájená jablka, posypeme skořicí, vanilkovým cukrem a cukrem krupicí.  Přidáme rozinky a zabalíme. Pečeme potřené vejcem asi 20 minut při teplotě 180 stupňů. Podáváme se zmrzlinou a šlehačkou, na závěr přelité čokoládovou polevou.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/jablkovy-zavin-se-zmrzlinou [On-line 7.12.2010]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.