reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jarní polévka z čerstvých rajčat s kapáním

Suroviny

  • kuřecí vývar 1 ks
  • sůl
  • zralá rajčata 1 kg
  • řapíkatý celer
  • bílá paprika 1 ks
  • chilli paprička 1 ks
  • petrželka
  • sůl
  • pepř
  • Kapání
  • vejce 1 ks
  • hladká mouka 1 lžíce
  • polohrubá mouka 1 lžíce

Rajčata, celer, papriku a chilli papričku nakrájíme na kostičky a podusíme na másle. Zalijeme vývarem a půl hodiny povaříme. Přecedíme a dochutíme solí. Zavaříme kapání (přes vidličku), které umícháme z rozšlehaného vejce, mouky hladké a polohrubé. Hotovou (skoro čirou) polévku ozdobíme nasekanou petrželovou natí.

Zdroj: Jarní polévka z čerstvých rajčat s kapáním; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/jarni-polevka-z-cerstvych-rajcat-s-kapanim  [On-line 01.10.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.