- 500 g kuřecích jater
- 80 g oleje
- 100 g cibule
- kari koření
- 4–5 lžic kečupu
- 3 feferonky nebo chilli omáčka
- 1dl vody
- sůl
- 1 smetana 33%
Játra očistíme a omyjeme, do pánve nalijeme olej a osmažíme na něm dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli. Pak vložíme na větší kousky nakrájená játra. Dusíme do poloměkka. Přidáme kari koření, 4 až 5 lžic kečupu, 3 feferonky nebo chilli omáčku, 1 dl vody, smetanu a dusíme doměkka. Nakonec osolíme a podáváme s opečeným toustovým chlebem.
Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/jatra-pana-starosty [On-line 7.12.2010]
Poslední tip, trik či komentář