reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jehněčí kotletky

Ingredience

  • 1,2 kg jehněčích kotletek
  • 2 snítky petržele
  • římský kmín
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej
  • máslo

Z jehněčího hřbetu si odřízneme tři kotlety, které i se zbytkem hřbetu osolíme a opepříme, potřeme římským kmínem, posypeme petrželí a potřeme olivovým olejem.

Samostatné kotlety ogrilujeme nebo opečeme na pánvi. Také hřbet opečeme ze všech stran a následně jej dáme na 12 minut do trouby vyhřáté na 150 °C.

Z pečeného hřbetu odřízneme kotletu a podáváme ji společně s kotletou grilovanou. Jako přílohu servírujeme grilovanou zeleninu.

Zdroj: Jehněčí kotletky; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2682-jehneci-kotletky/ [On-line 04.06.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.