reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

JEHNĚČÍ KÝTA NA VÍNĚ S ŽEMLOVO-TYMIÁNOVOU NÁDIVKOU A PEČENOU CIBULÍ

Suroviny:

  • jehněčí kýta
  • špek
  • petržel
  • mrkev
  • celer
  • rajský protlak
  • povidla
  • šťáva z citronu
  • šalotka
  • olivový olej
  • sůl, pepř
  • griotka
  • bílé a červené víno
  • tymián, rozmarýn
  • cukr

Z kýty vyřízneme kost a prošpekujeme, osolíme a opepříme. Svážeme a opečeme ji na oleji. Ve stejném hrnci orestujeme zeleninu a bylinky. Přidáme povidla, šalotku a červené víno
Do rendlíku nalijeme bílé víno, citronovou šťávu, dáme celou cibuli a zapečeme.
Kýtu dusíme 60-70 min.

Zdroj: JEHNĚČÍ KÝTA NA VÍNĚ S ŽEMLOVO-TYMIÁNOVOU NÁDIVKOU A PEČENOU CIBULÍ; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 20.10.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.