reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

JEHNĚČÍ KÝTA NA VÍNĚ S ŽEMLOVO-TYMIÁNOVOU NÁDIVKOU A PEČENOU CIBULÍ

Suroviny:

  • jehněčí kýta
  • špek
  • petržel
  • mrkev
  • celer
  • rajský protlak
  • povidla
  • šťáva z citronu
  • šalotka
  • olivový olej
  • sůl, pepř
  • griotka
  • bílé a červené víno
  • tymián, rozmarýn
  • cukr

Z kýty vyřízneme kost a prošpekujeme, osolíme a opepříme. Svážeme a opečeme ji na oleji. Ve stejném hrnci orestujeme zeleninu a bylinky. Přidáme povidla, šalotku a červené víno
Do rendlíku nalijeme bílé víno, citronovou šťávu, dáme celou cibuli a zapečeme.
Kýtu dusíme 60-70 min.

Zdroj: JEHNĚČÍ KÝTA NA VÍNĚ S ŽEMLOVO-TYMIÁNOVOU NÁDIVKOU A PEČENOU CIBULÍ; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 20.10.2015]

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


čtyři × = 20


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.