reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jehněčí plátky na jablkách

  • jehněčí kýta
  • 2 jablka
  • 1 cibule
  • 1 lžička tymiánu
  • 100 ml vývaru
  • 2 lžičky hrubozrnné hořčice
  • 2 lžičky medu
  • olivový olej
  • máslo
  • sůl, pepř

Maso opečeme z každé strany a vložíme do misky, kterou přirkyjeme. Do kastrolu dáme trochu másla, nasypeme cibuli a restujeme tři minuty. Nalijeme vývar, med, hořčici a tymián. Přivedeme do varu, vložíme maso, které osolíme a opepříme, přiklopíme poklicí a dusíme v troubě 30 minut. Přidáme nakrájená jablka a dusíme ještě 10 minut.

Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/jehneci-platky-na-jablkach.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.