Suroviny:
- jumbo krevety
- malé neloupané krevety
- šalotka
- česnek
- limeta
- feferonka zelená a červená
- kokos, kokosové mléko
- cukr, sůl
- sladká chilli omáčka
- domácí rajský a paprikový protlak
- tandori, tymián
- olej
- rýže basmati
kaktusový plod, pomeranč, citron na ozdobuNa oleji orestujeme šalotku, česnek, chilli papričky, přidáme tandori koření, paprikový a rajský protlak, sladkou chilli omáčku, cukr, šťávu z limetky, osolíme.
Na Wok pánvi na oleji opečeme jumbo krevety a malé neloupané krevety.
Na pánvi zahřejeme kokosové mléko a vmícháme basmati rýži.
Krevety podáváme s omáčkou, kokosovou rýží a zdobíme plátky kaktusového plodu, pomeranče a citronu.
Zdroj: JUMBO KREVETY A LA BOMBAJ; TV Barrandov Babica vs Sapík http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 02.05.2016]
Poslední tip, trik či komentář