reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kachní jatýrka se škvarečky

Suroviny

  • syrové kachní sádlo 500 g
  • kachní játra 500 g
  • sůl

Kachní sádlo nakrájíme na asi dvoucentimetrové kostičky a necháme vyškvařit (nezapomeneme občas promíchat). Po vyškvaření scedíme škvarečky a na rozpuštěném sádle orestujeme kachní játra. Když jsou játra orestovaná, tak je osolíme dle chuti. Poté hotová kachní játra nakrájíme na plátky, které vložíme do rozpuštěného kachního sádla společně se škvarečky. Pomazánku necháme vychladnout a ztuhnout a podáváme s dobrým čerstvým chlebem.

Zdroj: Kachní jatýrka se škvarečky; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kachni-jatyrka-se-skvarecky  [On-line 18.04.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.