reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kachní paštika

Ingredience

  • kachní (kuřecí) játra 500 g
  • kachní sádlo 1 dávka
  • kůra z jednoho pomeranče 1 dávka
  • šťáva z jednoho pomeranče 1 dávka
  • česnek 2 stroužky
  • panák pomerančového likéru 1 dávka
  • sůl a pepř 1 špetka

Játra podusíme s kořením a drceným česnekem na omastku, přidáme pomerančovou šťávu, kůru a trochu pomerančového likéru. Když jsou dostatečně měkká, rozmixujeme je a dáme na několik hodin vychladit do formy. Podáváme s dobrým pečivem.

Zdroj: Kachní paštika; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kachni-pastika [On-line 20.12.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.