reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Kakaová roláda

Ingredience

  • šlehačka 400 g
  • kakao 4 lžíce
  • moučkový cukr 4 lžíce
  • vejce 5 kusů

1.Bílky oddělíme od žloutků a vyšleháme s polovinou cukru. Žloutky vyšleháme zvlášť se zbylým cukrem. Vše dohromady spojíme a zlehka zamícháme dvě lžíce prosátého kakaa.

2. Těsto rozetřeme na plech s pečicím papírem, který jsme předem trošku potřeli olejem, a upečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 250°C.

3. Po vychlazení odlepíme papír, potřeme ušlehanou ochucenou šlehačkou a s pomocí alobalu stočíme do tvaru rolády. Kakaovou roládu se šlehačkou nakrájíme a můžeme podávat ozdobené jahodou.

Zdroj: Kakaová roláda; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kakaova-rolada [On-line 22.11.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.