reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kapucínská hruška přelitá čokoládovým krémem

Suroviny:

  • 2 hrušky
  • máslo
  • čokoládový krém
  • cukr
  • cukr moučka na ozdobu
  • brusinky
  • čerstvá máta
  • smetana ke šlehání 33%
  • vanilková zmrzlina
  • šlehačka
  • limeta

Pekáč vymažeme máslem, lehce pocukrujeme, zakápneme limetkou. Hrušky překrojíme, vypeckujeme a vložíme do pekáčku, do jadřince vložíme lžičku brusinek. Pocukrujeme, pokapeme zbytkem šťávy z limetky. Dáme do trouby na 150°C na 5 min, potom stáhneme na 100°C na 5 min.
Do čokoládového krému přidáme šlehačku a provaříme. Do talíře dáme hrušky, přelijeme čokoládou, přidáme vanilkovou zmrzlinu, ozdobíme šlehačkou a čerstvou mátou.

Zdroj: Kapucínská hruška přelitá čokoládovým krémem; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 14.03.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.