Ingredience:
Korpus:
- 440 g polohrubé mouky
- 220 g cukru
- 110 ml oleje
- 220 ml vlahého mléka
- 2-3 lžíce kakaa
- 1 kypřicí prášek
- 3 vejce
Krém:
- 2 smetany ke šlehání (33%)
- 2 čokoládové tyčinky ledové kaštany
- 1 margot tyčinka
1. Z ingrediencí na korpus uděláme těsto, které vylijeme na pečící papír na plech a dáme péct na 220 stupňů.
2. Den předem si svaříme šlehačku s čokoládovými tyčinkami ledové kaštany a necháme vychladit v lednici do druhého dne. Nyní vyšleháme, nandáme na korpus a navrchu posypeme nastrouhanou tyčinkou Margot. Opět dáme vychladit do lednice.
Zdroj: Kaštany; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kastany [On-line 19.09.2014]
Poslední tip, trik či komentář