reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kávová pěna a Campari pěna

 

Cappuccino Espuma

  • 400 ml studeného espressa,
  • 600 ml 33% smetany,
  • cukr,
  • na ochucení Amaretto, Kahlúa nebo Baileys

Espuma Campari orange

  • 1 l pomerančové šťávy,
  • 10 cl Campari,
  • 5 plátků želatiny nabobtnalých a rozpuštěných

Nejdůležitější pro přípravu je stará známá šlehačková láhev, do které se vloží promíchané suroviny dle receptury a vpustí se N2O z bombičky.
Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/kavova-pena-a-campari-pena-29-4-2010-2.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.