reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Králičí vývar

  • kosti a odřezky z králíka
  • 500 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
  • 1 cibule
  • 4 bobkové listy
  • 100 ml bílého vína
  • 6 kuliček nového koření
  • 12 kuliček celého pepře
  • sůl
  • olej
  • voda

Králičí kosti nasekáme a zeleninu nakrájíme na větší kusy a prudce opečeme na oleji (cibuli neloupeme), zalijeme vínem a přidáme koření, zalijeme studenou vodou, osolíme, přivedeme k varu, příkon tepla zmírníme na minimum a vývar „táhneme“ alespoň 3 hodiny. Poté jej přes plátno scedíme.

Zdroj: Králičí vývar; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=1074 [On-line 23.11.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.