reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

KRÁLÍK S KEDLUBNOU, LISTOVÝM ŠPENÁTEM A BRAMBOROVÝM PYRÉ

Suroviny:

  • králičí hřbety + 4 ledvinky
  • bramborové pyré
  • 3 kedlubny
  • 2 cibule
  • fáž z králičího masa
  • bílý pepř, sůl, cukr
  • čerstvý špenát
  • máslo, oliv. olej
  • slanina za studena
  • cukr, sůl, 1/2 citronu
  • sladká smetana
  • hladká mouka
  • cherry rajčata
  • sekaná petrželka
  • tymián, rozmarýn
  • bílé víno

Fáž osolíme, opepříme, přidáme trochu smetany, promícháme. Směs a ledvinky dáme na plátky masa a zabalíme závitek, který obalíme plátky špeku. Stáhneme v potravin. fólii a zamotáme do alobalu. Dáme do vroucí vody na 20 min.
K oliv. oleji přidáme máslo, 1/2 cibule na hrubo, kosti ze hřbetů, rozmarýn, tymián a pár kousků slaniny. Osolíme, přidáme hladkou mouku a podlijeme bílým vínem nebo vodou. Pečeme. Šťávu přecedíme a rozbalíme uvařené závitky. Kedlubny a špenát pokrájíme. Na pánev dáme oliv. olej a máslo, na to kedlubny, procukrujeme, osolíme, opepříme, přidáme celá cherry rajčata, šťávu z 1/2 citronu a nakonec čerstvý špenát.

Zdroj: KRÁLÍK S KEDLUBNOU, LISTOVÝM ŠPENÁTEM A BRAMBOROVÝM PYRÉ; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 30.09.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.