reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Králík z vlastního chovu

Ingredience:

  • domácí králík
  • 100 g másla
  • 2 stroužky česneku
  • tymián, rozmarýn
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 3 lžíce plnotučné hořčice
  • ¼ l šlehačky ke šlehání
  • lžička mleté sladké papriky
  • sůl
  • 1 kg brambor
  • 2 cibule
  • máslo a olej

Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme papriku, koření, česnek, hořčice, promícháme.Osoleného králíka potřeme touto marinádou a necháme do druhého dne odležet. Druhý den králíka pečeme na 200 °Casi 45 minut, přikrytého poklicí. Po té králíka vyndáme, přilejeme šlehačku a pečeme dalších cca 40 minut. Průběžně maso poléváme výpekem.Podáváme s bramborovou kaší nebo šťouchanými brambory a salátem.

Zdroj: Králík z vlastního chovu; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kralik-z-vlastniho-chovu  [On-line 24.10.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.