reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Krémová kapusta

Ingredience

  • ½ kapusty
  • 50 g šalotky
  • 2 stroužky česneku
  • 50 g špeku
  • 100 ml smetany
  • 20 ml bílého vína
  • 1 snítka tymiánu

Kapustu rozčtvrtíme, nalistujeme a po dobu jedné minuty necháme spařit ve vroucí osolené vodě. Poté ji okapeme a nakrájíme na nudličky.

Na pánvi opečeme nakrájený špek. Až se opeče, vylijeme přebytečný tuk a přidáme nakrájenou šalotku a česnek. Po chvilce přidáme kapustu, osolíme, opepříme a zalijeme vínem. Lehce ho vyvaříme a přilijeme smetanu. Počkáme, až smetana zhoustne, a můžeme podávat.

Zdroj: Krémová kapusta; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2486-kremova-kapusta/ [On-line 26.03.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.