reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

KREVETOVÁ TEMPURA

Suroviny:

  • krevety
  • bílá ředkev
  • 1 vejce
  • škrob
  • tempurová mouka
  • rostlinný olej
  • led

na omáčku:

  • miso pasta
  • sójová omáčka
  • voda

V malém kastrůlku přiveďte vodu k varu, nechte v ní povařit lžíci miso pasty, promíchejte, přidejte trochu sójové omáčky a odstavte.

Ve woku nechte rozehřát olej a mezitím si připravte těstíčko: v misce rozšlehejte vejce, přidejte lžičku škrobu, mouku a na závěr rozdrcený led. Krevety očistěte, nakrojte na několika místech a osolte.

Obalte v těstíčku a jen na pár vteřin osmažte v oleji. Krevety nechte okapat na papírovém ubrousku, pak je přendejte na talíř a podávejte s omáčkou a nastrouhanou bílou ředkví.

Zdroj: KREVETOVÁ TEMPURA; Teď vaří  šéf! III – TV Prima http://www.iprima.cz/ted-vari-sef-iii-recepty-na-menu-pro-romantickou-veceri [On-line 30.11.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.