reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kristova žebra

Suroviny

  • vepřová žebra 2 kg
  • sůl
  • pepř
  • třtinový cukr
  • červené víno na podlití
  • chléb k podávání

Vepřová žebra osolíme, opepříme, obalíme v cukru a zalijeme červeným vínem. Dáme do vyhřáté trouby na 200 stupňů a pečeme 40 minut. Hotová žebra podáváme s chlebem.

Zdroj: Kristova žebra; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kristova-zebra  [On-line 23.11.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.