reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bo La Lot

Suroviny

  • hovězí maso z plece 500 g
  • česnek 3 stroužky
  • malá šalotka 4
  • bílá část pórku
  • citronová tráva 3 stonky
  • zázvor 2 cm
  • rybí omáčka 2 lžíce
  • ústřicová omáčka 1 lžíce
  • kari 2 lžíce
  • hrst arašídů
  • Five Spice (čínské koření 5ti vůní) 2 lžíce
  • cukr 1 lžička
  • kukuřičná mouka 1 lžička
  • sůl, mletý pepř
  • velké listy La Lot 20

Hovězí maso omyjeme, usušíme, očistíme a nameleme.
Česnek, šalotku, citronovou trávu, arašídy a zázvor umixujeme na pastu, kterou smícháme s masem. Přidáme rybí a ústřicovou omáčku, kari, koření pěti vůní, cukr, škrob a osolíme a opepříme. Hněteme, dokud se vše rovnoměrně nespojí.
Z masové směsi vytvoříme válečky, zabalíme do betelových listů, spíchneme špejlí a ogrilujeme.

Zdroj: Bo La Lot; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/bo-la-lot [On-line 21.11.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.