reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

KŘUPAVÁ VEPŘOVÁ PEČÍNKA S LEPENICÍ

Suroviny:

  • 1kg vepřové kotlety s kostí
  • 1 kg cibule
  • kmín
  • sůl
  • paprika
  • česnek
  • plnotučná hořčice
  • kapie
  • plochá petržel
  • 2 lžíce sádla se škvarky
  • kysané zelí
  • 2 cibule
  • kmín
  • šťouchané brambory
  • smažená cibulka
  • pivo

Maso přiřízneme od kosti, nařízneme plátky, prosolíme, okmínujeme, posypeme krájeným česnekem a natřeme hořčicí. Plátky přiložíme k sobě, posypeme paprikou, ke kosti vložíme petržel. Obložíme cibulí a zabalíme do alobalu, polijeme pivem. Pečeme na 200°C 15 min, stáhneme na 170°C.
Lepenice: osmahneme cibulku, přidáme sádlo se škvarky, šťouchané brambory, zelí, promícháme. Sypeme smaženou cibulkou a opečeným česnekem.

Zdroj: KŘUPAVÁ VEPŘOVÁ PEČÍNKA S LEPENICÍ; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 16.05.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.