reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

ROŠTĚNÁ DLE SMÍCHOVSKÉHO SLÁDKA

Suroviny:

  • 3 steaky z roštěné
  • 3 špekáčky
  • 3 morkové kosti
  • talíř bílé cibule
  • talíř hladké mouky
  • česnek
  • sůl, pepř
  • pažitka
  • kapie
  • černé pivo (18°)
  • rozmarýn, bobkový list
  • olej
  • karamel
  • špekový knedlík

Roštěnou poklepeme rukou, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce, opečeme z obou stran na oleji.
Do keramické nádoby dáme olej, cibuli, česnek, bobkový list, rozmarýn, kapii, polijeme karamelem. Navrch vložíme opečené roštěnky, morkové kosti, zalijeme pivem a pečeme v troubě na 180°C 45 min, stáhneme na 120°C a dopékáme.
Na pánvi opečeme půlky špekáčků a rajče.
Na talíř dáme roštěnku, morkovou kost zdobenou čerstvým kořením, špekový knedlík a zalijeme šťávou.

Zdroj: ROŠTĚNÁ DLE SMÍCHOVSKÉHO SLÁDKA; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 16.05.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.