reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Křupavé ravioli s rybí fáší

Ingredience

Těsto na ravioly:

  • 3 žloutky
  • mouka
  • olivový olej
  • sůl
  • šafrán

Na rybí fáš:

  • 100 g bílé ryby
  • 20 ml smetany
  • 1 bílek
  • Sůl
  • Kajenský pepř
  • 1 lžíce brandy

Na smažení:

  • Přepuštěné máslo
  • Šalvěj
  • Piniové oříšky

Smícháme mouku, žloutky, olivový olej, sůl a šafrán. Vypracujeme těsto, které necháme 1 hodinu odpočinout. Následně je pomoučíme a vyválíme na tenounko.

Z těsta vykrojíme ravioly, do nichž dáme rybí fáš. Ravioly vaříme ve vroucí vodě 2 až 3 minuty, pak je opečeme na přepuštěném másle. Při pečení máme v pánvi i lístek šalvěje a oříšky.

Zdroj: Křupavé ravioli s rybí fáší; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2400-krupave-ravioli-s-rybi-fasi/ [On-line 19.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.