Ingredience
Těsto na ravioly:
- 3 žloutky
- mouka
- olivový olej
- sůl
- šafrán
Na rybí fáš:
- 100 g bílé ryby
- 20 ml smetany
- 1 bílek
- Sůl
- Kajenský pepř
- 1 lžíce brandy
Na smažení:
- Přepuštěné máslo
- Šalvěj
- Piniové oříšky
Smícháme mouku, žloutky, olivový olej, sůl a šafrán. Vypracujeme těsto, které necháme 1 hodinu odpočinout. Následně je pomoučíme a vyválíme na tenounko.
Z těsta vykrojíme ravioly, do nichž dáme rybí fáš. Ravioly vaříme ve vroucí vodě 2 až 3 minuty, pak je opečeme na přepuštěném másle. Při pečení máme v pánvi i lístek šalvěje a oříšky.
Zdroj: Křupavé ravioli s rybí fáší; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2400-krupave-ravioli-s-rybi-fasi/ [On-line 19.02.2014]
Poslední tip, trik či komentář