reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Segedínský guláš speciál

Ingredience

  • 600 g vepřové plece
  • 400 g cibule
  • Sádlo
  • Sůl
  • Pepř
  • Kmín
  • 5 cl bílého vína
  • 3 lžíce hladké mouky
  • 1 l vývaru
  • 150 g kysaného zelí
  • Bobkový list
  • 100 ml sojové alternativy ke smetaně
  • Sladká paprika

Maso nakrájíme na kousky, které osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Mezitím na sádle orestujeme nakrájenou cibuli. Jakmile začne zlátnout, přidáme k ní maso. To dále zaprášíme moukou a zalijeme vínem. Ve chvíli, kdy se víno vyvaří, přisypeme papriku, přilijeme vývar, přidáme bobkový list, sůl a zelí. Promícháme a vaříme 30 až 45 minut. Nakonec guláš zalijeme sojovou alternativou ke smetaně.

Zdroj: Segedínský guláš speciál; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2401-segedinsky-gulas-special/ [On-line 19.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.