Suroviny:
- krůtí prso
- vařená játra, žaludky, srdce
- máslo
- hladká mouka
- sladká paprika
- sůl, bílý pepř
- smetana
- vývar
- žampiony, kapie
- česnek
- maďarská klobása
- zakysaná smetana francouzského typu
- domácí nudle
Na másle orestujeme uvařené drůbky, přidáme 2 str. česneku, sůl, pepř, zalijeme smetanou a odvaříme.
Prso naporcujeme na medailonky, naklepeme, osolíme, opepříme, opečeme z obou stran.
Na pánvi orestujeme klobásu, žampiony, kapii a listovou petržel.
Medailonky podáváme s domácími nudlemi, navrch dáme zeleninu s
klobásou a dochutíme zakysanou smetanou.
Zdroj: Krůtí medailonky na ragú z krůtích drobů s domácími těstovinami; TV Barrandov Babica vs Sapík http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 23.03.2016]
Poslední tip, trik či komentář