reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Krůtí vývar

  • 700–800 g krůtího horního stehna a 1 křídlo
  • 200 g mrkve
  • 200 g chayote/kedlubny/zelí
  • cibule
  • česnek
  • sůl

Uvaříme krůtí maso v tlakovém hrnci s trochou soli, cibulí a česnekem.

Uvaříme zeleninu tak, aby nebyla rozvařená. Oddělíme krůtí maso od vývaru, který přecedíme. Spojíme oba vývary a zeleninu. Okořeníme petrželovou nebo koriandrovou natí.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kruti-vyvar

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


+ 5 = jedenáct


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.