reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kulajda

  • 150 g másla
  • mouka na zahuštění
  • 250 g hříbků
  • 1 vejce
  • 250 g brambor
  • čerstvá petrželka
  • jarní cibulka
  • sůl
  • 1 zakysaná smetana

Rozpustíme máslo, přidáme hladkou mouku a uděláme klasický bešamel. Potom přidáme hříbky a nakrájené brambory a za stálého míchání vaříme doměkka. Zvlášť si uvaříme vejce natvrdo, které do polévky nastrouháme. Nakonec dochutíme zakysanou smetanou, zelenou petrželí a jarní cibulkou a dosolíme.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kulajda [On-line 8.2,2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.