reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuřecí křídla s tymiánem

Suroviny

  • kuřecí křídla

Na marinádu:

  • sójová omáčka
  • citronová šťáva
  • česnek 2 stroužky
  • jarní cibulka
  • tymián
  • olej
  • sůl
  • pepř

Nejdříve si připravte marinádu: v míse smíchejte olej, sójovou omáčku, citronovou šťávu, nakrájený česnek, tymián, sůl a pepř. K marinádě přidejte okrájená křídla (odkrojte poslední nejslabší část, která by se na ohni rychle pálila) a promíchejte. Přikryjte je alobalem a nechte ideálně přes noc marinovat.

Pak vložte na gril – nejdříve ze strany, kde je kůže, pak otočte. Zbytek marinády vlijte do malého kastrůlku a nechte ohřát na grilu. Do ohřáté marinády nasekejte jarní cibulku a vložte hotová křidýlka. Na závěr pokapejte citronovou šťávou a podávejte.

Zdroj: Kuřecí křídla s tymiánem; Rozpal to šéfe II! – TV Prima http://fresh.iprima.cz/recepty/kureci-kridla-s-tymianem [On-line 31.05.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.