reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuřecí prsa na červeném víně

Suroviny

  • kuřecí prsa s kůží
  • čerstvé houby dle vlastního výběru
  • toastový chléb
  • cibule
  • plátky slaniny
  • červené víno
  • máslo
  • rajčatový protlak
  • cukr
  • kuřecí vývar
  • olivový olej
  • sůl, pepř
  • petrželka

Kuřecí prsa osolíme, opepříme a na oleji z obou stran opečeme. Přendáme do jiné nádoby a necháme v troubě dopéct asi 8 minut.
Na másle opečeme klínky cibulky, nakrájenou slaninu a žampiony. Toasty obalíme v nasekané petrželce. Do výpeku po kuřeti dáme rajský protlak, červené víno a necháme vyvařit. Nakonec vmícháme studené máslo. Na toasty dáme opečené žampiony, cibuli a slaninu, kuřecí prsa a omáčku z červeného vína.

Zdroj: Kuřecí prsa na červeném víně; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/kureci-prsa-na-cervenem-vine [On-line 12.05.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.