reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuřecí prsa s glassé balsamico a grilovanou zeleninou

4 porce

  • 4 kuřecí prsa s kostí
  • 1 snítka tymiánu
  • 1 dl octa balsamico
  • kuřecí vývar
  • 1 lžíce zredukovaného kuřecího vývaru
  • zelenina dle chuti
  • máslo
  • olej extra virgin
  • sůl, pepř

Kuřecí prsa necháme v celku se stehenní kostí a s kůží (z kosti odřízneme maso, aby byla
vidět), osolíme, opepříme a orestujeme na olivovém oleji.
Maso vyndáme a do pánve nalijeme ocet balsamico, zalijeme vývarem a přidáme lžíci
zredukovaného kuřecího vývaru. Necháme chvíli vařit, aby omáčka zhoustla. Pánev
stáhneme z ohně a nakonec přidáme máslo.
Kuřecí maso podáváme s balsamikovou omáčkou, jako přílohu můžeme zvolit grilovanou
zeleninu.

Zdroj: S Italem v kuchyni Makro TV Prima http://www.makro.cz/index.php?page_id=703&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.