- kuřecí prsa 5 kusů
- prosciutto crudo 5 plátků
- strouhaný parmazán na obalení cca 100 g
- olivový olej
- sůl 1 špetka
- ořech másla 1 kus
- brambory 1 kg
Kuřecí prsa zlehka naklepeme, lehce osolíme a obalíme v parmazánu. Poté každé prso obalíme v jednom plátku sušené šunky. Plátek pak z každé strany po dobu 3 minut opékáme na pánvi s trochou olivového oleje.
Brambory necháme uvařit do změknutí. Zvlášť si opečeme jarní cibulku na trošce oleje, kterou pak přidáme do brambor a společně rozšťoucháme. Na zjemnění přidáme máslo a dle chuti dosolíme.
Zdroj: Kuřecí steak s parmazánovou krustou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-steak-s-parmazanem [On-line 7.6.2012]
Poslední tip, trik či komentář