Ingredience
- kuřecí skelety 4 kusy
- mrkev 2 kusy
- celer 1 kus
- kořenová petržel 1 kus
- ředkvička 1 kus
- sůl a pepř 1 špetka
- domácí nudle 1 dávka
Do hrnce nalijeme dva litry vody, přidáme do ní ředkvičku a kuřecí skelety, jednu mrkev, celer a petržel a necháme vše pomalu vařit asi hodinu a půl na mírném plameni. Po této době vyndáme maso a zeleninu. Do vývaru vložíme očištěné, obrané a pokrájené maso a čerstvou zeleninu, kterou necháme znovu povařit. Polévku dochutíme a domácí nudle uvaříme zvlášť, aby nám nezkalily vývar.
Zdroj: Kuřecí vývar s domácími nudlemi; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-vyvar-s-domacimi-nudlemi-4 [On-line 03.09.2014]
Poslední tip, trik či komentář